Управління маркетинговою діяльністю підприємств сфери послуг - Шевчук, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено управління маркетинговою діяльністю підприємств сфери послуг
Management of marketing activity of service companies
Keywords: маркетингова діяльність; сфера послуг