Інтертекстуальний простір "Українського реквієму" О. Козаренка - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I.; Сухоцька, Наталія Степанівна; Sukhotska, N. I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Національна музична академіїя України імені П. І. Чайковського, 2011)
У статті проаналізовано "Український реквієм" О.Козаренка в аспекті співвідношення "свого" і "чужого" слова. Вивчено умови існування знаків запозичених моделей в новому контексті. Досліджено структурні, поетичні, смислові функції інтертексту. The article analyzes the „Ukrainian Requiem” by A. Kozarenko from the standpoint a correlation of „his” and „alien” words. Authors examine the conditions of existence of signs of borrowed models in the new context. They study the structural, poetic and semantic functions of intertext
Intertextual space of „Ukrainian Requiem” by O. Kozarenko
Keywords: О. Козаренко; "Український реквієм"; інтертекстуальність; алюзія; гіпертекст; intertextuality; discourse; requiem; language code; semantics; allusion; hypertext