Журнал планування та обліку роботи з педагогічної практики - Гнітецька, Тетяна Володимирівна; Ковальчук, Надія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Журнал планування та обліку роботи з педагогічної практики – звітний документ студента про проходження практики, який розглядається комісією на її захисті. У даній розробці журналу викладені організаційні аспекти практики (мета, завдання, види індивідуальної роботи, критерії оцінювання) та бланки для планування та обліку роботи . Методичні розробки призначені студентам факультету фізичної культури, спорту та здоров'я, керівникам педагогічних практик.
Мета і завдання педагогічної практики 4
Права та обов’язки студента-практиканта 4
Етапи та зміст практики 6
Документація роботи студента під час проходження педагогічної практики 9
Keywords: журнал планування; педагогічна практика; поурочний план; звіт про практику; [37.091.12:005.963.5]:796.011.3-057.87(072)