Основи дефектології та логопедії: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Брушневська, Ірина Миколаївна; Brushnevska, Iryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни “Основи дефектології та логопедії” складена відповідно до освітньо-професійної програми напряму підготовки бакалавр 6. 010101“Дошкільна освіта”