Нормативно-правове забезпечення реабілітаційної допомоги - Андрійчук, О.; Andriichuk, О. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано документи нормативно-правового забезпечення, що стосуються становлення та сучасного стану реабілітаційної допомоги в Україні. The regulatory support documents concerning the establishment and current condition of rehabilitation services in Ukraine are analyzed in the article.
Regulatory Support of the Legal Aid
Keywords: реабілітація; нормативно-правові акти; здоров’я; rehabilitation; normative-legal acts; health