Бухгалтерський облік - Садовська, Ірина Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Конспект лекцій містить теми відповідно до Стандартів вищої освіти підготовки бакалавра галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальність 051 Економіка ЛПП Аналітична економіка, 07 Упоравління та адміністрування спеціальностей 072 Фінанси, 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Структура конспекту лекцій: три розділи, кожен з яких має окреме тематичне і змістовне наповнення. На початку кожної теми подано нормативно - правове забезпечення. Рекомендовано для здобувачів освіти вищих навчальних закладів, коледжів, а також для бажаючих самостійно оволодіти теоретичними знаннями і практичними навичками з бухгалтерського обліку.
Keywords: Бухгалтерський облік; активи; пасиви; 657(072)