Теорія масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O.M. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2007)
У програмі розглядаються проблеми змістового наповнення і викладання навчальної дисципліни “Теорія масової комунікації”. Теоретичний курс викладається у першому семестрі першого року навчання і зорієнтований на підготування студентів до сприймання вузівських дисциплін гума нітарного циклу. The problems of content filling and teaching of educational subject ” The theory of mass communication” are considered in the article. The theoretic course is taught in the first semester of the firstyear study and is orientated for preparation of students to apprehend university humanitarian subjects.
Theory of mass communication
Keywords: теорія; комунікація; дискурс; структура; комунікант; аудиторія; theory; communication; discourse; structure; communicant; audience