Ставлення молоді до вживання спиртних напоїв - Радченко, Олександр; Радченко, Світлана (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Розглянуто проблему ставлення молоді до вживання спиртних напоїв у м. Луцьку. Вивчено кількість реклами спиртних напоїв на телебаченні.
Keywords: спиртні напої; учні; реклама; 37.037