Тестові завдання з гіcтології, цитології та ембріології для самопідготовки - Степанюк, Ярослав Васильович; Миронець, Марина Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання «Тестові завдання з гістології, цитології та ембріології для самопідготовки» розроблене для самопідготовки здобувачів освіти галузі знань 22 Охорона здоров’я спеціальності 222 Медицина. Видання вміщує тестові завдання формату А. Тести укладені в основному з бази тестових завдань ДНП Центру тестування. Тести поділені на розділи за темами, які виділені в силабусі навчальної компоненти. В кінці кожної теми є відповіді для самоперевірки.
Keywords: гістологія; ембріологія; тести; КРОК; 611.018(079.1)