Дозвілля як модус людського буття - Кутузова, Галина; Kutuzova, Galуna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
У статті розглянуто дозвілля як сферу інтенсивного розвитку і реалізації людських можливостей з різних теоретичних позицій. На основі комплексного філософсько-антропологічного аналізу визначено специфіку культури дозвілля і її людиновідтворювальний потенціал, систематизовано основні тенденції її трансформації та перспективи розвитку у добу глобалізації.
Leisure as a Mode of Human Existence
Keywords: дозвілля; дозвіллєва; культура; функції дозвілля; leisure; recreational activities; culture; entertainment; entertainment features