Психологія (Вікова, педагогічна та спеціальна психологія) - Мудрак, Ігор Аркадійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних рекомендаціях представлені завдання до практичних занять з освітнього компоненту «Психологія (Вікова, педагогічна та спеціальна психологія)» для здобувачів освіти освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Середня освіта»
Keywords: вікова періодизація; вікові кризи; провідна діяльність; уміння; педагогічна діяльність; види розладів; виховний вплив; 159.922(072)