Актуальні проблеми культурологічної підготовки студентів університетів - Кутузова, Галина Іванівна; Кутузова, Галина Ивановна; Kutuzova, Galyna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті розглянуто проблеми педагогічного забезпечення культурологічного складника в підготовці студентів вищих навчальних закладів, акцентовано увагу на особливостях формування культуролога як професіонала. В статье рассматриваются проблемы педагогического обеспечения культурологической составной в подготовке студентов высших учебных заведений, акцентируется внимание на особенностях формирования культуролога как профессионала и творческой личности. The problems of pedagogical support of cultural pattern of education of the students of higher education institutions are viewed in the article. Attention is paid to the specifics of professional development of cultural rescarchers.
Актуальные проблемы культурологической подготовки студентов университетов
Current Issues of Cultural Education of the Students
Keywords: національна освіта; национальное образование; national education; гуманізм; гуманизм; humanism; професійна освіта; профессиональное образование; professional education; культурологія; культурология; cultural studies; культурологічна освіта; культурологическое образование; cultural education; культурологічна підготовка; культурологическая подготовка; cultural approach