Озеро Чахове – рекреаційний об’єкт Шацької ТГ Волинської області. - Качаровський, Роман Євгенович; Мельнійчук, Михайло Михайлович; Мельник, Олег Володимирович; Ковальчук, Сергій Ігорович (Центр фінансово-економічних наукових досліджень, 2023)
Вивчено рекреаційний потенціал озера Чахове. Деталізовано його морфометричні показники. Здійснено аналіз особливостей об’єкту природно-заповідного фонду (ПЗФ) басейну озера. Досліджено можливості використання об’єкта ПЗФ у рекреації. Запропоновано певні заходи оптимізації функціонування об’єктів ПЗФ.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; озеро; озеро Чахове; Шацька ТГ; Ковельський район; Волинська область; 502(477.53-751):556.51