Застосування хмарних технологій при вивченні фізики у середній школі - Дишко, Юлія Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Робота викладена на 83 сторінках друкованого тексту, містить 5 таблиць та 39 рисунків. Список літератури включає 31 джерела. Об'єкт дослідження: Процес навчання фізики в середній школі. Предмет дослідження: Методика використання хмарних технологій для підвищення ефективності навчання фізики. Методи дослідження: Теоретичний аналіз, синтез, узагальнення, педагогічний експеримент, статистична обробка даних. Наукова новизна: Обґрунтування та розробка авторської методики застосування хмарних технологій, що враховує специфіку навчального предмета "Фізика". Практичне значення: Створено методичні матеріали, що можуть бути використані вчителями фізики для впровадження хмарних технологій у свою практику.
Keywords: хмарні технології; сервіси; лабораторна робота; експеримент