Чабарашка. Для оркестру народних інструментів - Завадський, М.; Кучерук, Володимир Феофілович (Вежа-Друк, 2022)
Аранжування здійснене для оркестру народних інструментів на основі фортепіанного твору М. Завадського. Музичний твір пройшов апробацію в оркестрі народних інструментів факультету культури і мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво при вивченні ОК Інструментування, Аранжування, Ансамблевий клас, Оркестровий клас а також аспірантам, учителям, працівникам закладів культури і мистецтв.
Keywords: Аранжування; оркестр; чабарашка; народні інструменти