Анатомія імунної та лімфатичної систем - Пикалюк, Василь Степанович; Антонюк, Ольга Петрівна; Романюк, Альона Павлівна; Шварц, Людмила Олексіївна; Ломейко, Світлана Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчальний посібник подає інформацію та медичні терміни про морфологію та функції органів та структур імунної та лімфатичної систем, відомості з ембріонального розвитку та природжених вад розвитку, з їх латинською назвою та сучасним тлумаченням з урахуванням Міжнародної анатомічної номенклатури. У посібнику використаний, як власний науковопедагогічний досвід, так і матеріали сучасних підручників та навчальних посібників вітчизняної і зарубіжної літератури. Автори сподіваються, що навчальний посібник буде корисним для здобувачів освіти закладів вищої медичної та біологічної освіти, лікарів-інтернів, магістрів медицини, біології та медико-біологічних наукових працівників, а також фахівців біомедичного профілю.
Keywords: лімфатична система; імунні органи; 611.4(075.8) А 64