Філософські аспекти становлення та розвитку екологічної освіти в Україні - Сулацкова, Ольга Федорівна; Сулацкова, Ольга Федоровна; Sulatskova, Olga (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано проблеми становлення та розвитку екологічної освіти як чинника формування екологічної свідомості, розвитку екологічної культури особистості та суспільства. В статье проанализированы проблемы становления и развития экологического образования как фактора формирования экологического сознания, развития экологической культуры личности и общества. In article the analysis of problems of formation and development of ecological formation, as factor of formation of ecological consciousness, development of ecological culture of the person and a society is carried out.
Философские аспекты становления и развития экологического образования в Украине
Philosophical Aspects of Formation and Development of Ecological Formation in Ukraine
Keywords: екологічна освіта; экологическое образование; ecological formation; екологічне виховання; экологическое воспитание; ecological education; екологічна свідомість; экологическое сознание; ecological consciousness; екологічна культура; экологическая культура; ecological culture