Основи наукових досліджень: методичні рекомендації для виконання завдань поточного модульного контролю - Вербицька, Анна Едуардівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У робочій навчальній програмі описані предмет, мета й основні завдання курсу «Основи наукових досліджень», вказані основні вимоги до умінь та навичок, що їх мають набути студенти, окреслено тематичний план змістових модулів, виділено завдання для самостійної та індивідуальної роботи, описано критерії оцінювання знань студентів. Методичні рекомендації щодо виконання завдань поточного модульного контролю, індивідуальних завдань, семінарських занять допоможуть студентам опанувати норми та канони сучасного наукового дискурсу.
Keywords: наука; дослідження; науковий дискурс