Теоретичні аспекти інтеграції студентів з обмеженими можливостями в навчально--виховне середовище вищого навчального закладу - Бартків, Оксана Степанівна; Bartkiv, Oksana S.; Дурманенко, Оксана Леонідівна; Durmanenko, Oksana L. (Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, 2012)
У статті подається теоретичний аналіз підходів учених до проблеми інтеграції студентів з обмеженими можливостями у навчально-виховне середовище вищого навчального закладу. The article presents a theoretical analysis of approaches to the problem of integrating of students with disabilities into the educational environment of higher education institution.
The teoretical aspects of integration of students with dissabilities of higher education institution educational environment.
Роботу виконано на кафедрі соціальної педагогіки ВНУ ім. Лесі Українки
Бартків Оксана Степанівна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки інституту педагогіки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Дурманенко О. Л. - аспірантка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: студенти з обмеженими можливостями; інтеграція; навчально-виховне середовище; інтеграція студентів з обмеженими функціональними можливостями; інклюзивне навчання; students with disabilities; integration; educational environment; integration of students with limited functionality; inclusive education