Практикум із дисципліни «Основи інформатики та програмування у початковій школі» - Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2022)
Навчальний посібник містить підбірку практичних завдань для проведення лабораторних робіт студентів спеціальності 013 Початкова освіта із дисципліни «Основи інформатики та програмування у початковій школі». Їх виконання дозволить поглибити знання здобувачів освіти з основ інформатики та програмування у початкових класах та методики інформатичної освітньої галузі у молодших класах (НУШ).
Keywords: основи інформатики; програмування у початкових класах; Scratch; 373.3.016:004