Міська преса Криму: проблеми розвитку в історичну аспекті - Кличко, Світлана М.; Klychko, S. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджена низка кримських газет, на прикладі яких розкрито проблемно-тематичний комплекс міських видань регіону, звернуто увагу на недоліки газет. Автор робить акцент на редакторському складі газет, а також на рубрикації видань, яка демонструвала особливості добору тем та їх подання на шпальтах кримської преси. In the article the Crimean newspapers are examined, on their example the thematical complex of urban newspapers of the Crimean region is issued. The author draws attention to the editorial stuff of the newspapers, as well as the headings of categories, which showed characteristics of selection of topics and their presentation in the pages of the local press.
City Newspapers of the Crimea: the Problems of the Development in the Historical Aspect
Keywords: міська газета; city newspaper; рубрика; category; регіональна преса; regional press