Силабус нормативного освітнього компонента «Іноземна мова» підготовки бакалаврів, галузі знань 08 Право, спеціальності 081 Право, за освітньо-професійною програмою Право. - Яцишин, Наталія Пилипівна; Гончар, Катерина Леонідівна (My University, 2023)
Силабус освітнього компонента «Іноземна мова» складений відповідно до освітньо-професійної програми «Право» підготовки бакалаврів за спеціальністю «Право» і призначений для студентів юридичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки денної та заочної форми навчання. Силабус освітнього компонента грунтується на концептуальних принципах комунікативного підходу до навчання іноземних мов і враховує Загальноєвропейські рекомендації з мовної освіти (ЗЄР), стандарти Міжнародної системи тестувань з англійської мови (IELTS), рекомендації USAID (United States Agency for International Development): Legal English Course: Model Syllabus (2021) та Model Course Syllabus «Advanced Legal Writing» (2021), а також Програму Єдиного вступного іспиту з іноземних мов (англійської мови) для вступу на навчання на здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста). Навчання має практичне професійне спрямування та орієнтовано на взаємодію з іншими дисциплінами.
Keywords: іноземна мова; освітній компонент; право; англійська мова