Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу - Гошовська, Дарія Тарасівна (My University, 2020)
Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу «Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу» мають на меті узагальнити та використати додаткову інформацію у роботі з дітьми з особливими потребами розвитку для глибшого і повнішого розуміння складних порушень. Спеціальна психологія та методика педагогічно-корекційного тренінгу є дисципліною професійного напрямку, яка викладається студентам денної і заочної форм навчання.
Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія», «Практична психологія» денної та заочної форм навчання, а також будуть корисними для психологів, дефектологів, соціальних працівників при вивченні питань навчання, виховання і організації допомоги дітям з проблемами розвитку.
Keywords: діти з особливими потребами; затримка психічного розвитку