Акмепотенціал музичного мистецтва як чинник професійної самореалізації майбутнього вчителя музики - Гордійчук, Андрій Миколайович; Hordiychuk, Andrii M.; Зарицький, Андрій Олександрович; Zarytskyi, Andrii O.; Зарицька, Анна Андріївна; Zarytska, Anna A. (Луцький педагогічний коледж, 2016)
У статті розглядається акмеологічний потенціал музичного мистецтва як чинник професійної самореалізації майбутнього вчителя музики, визначено його основні характеристики на основі узагальнення творчого досвіду видатних майстрів музично-виконавського мистецтва і арт-педагогіки.
Keywords: акмепотенціал музичного мистецтва; acmepotential of musical art; чинник; factor; механізми; mechanisms; професійна самореалізація; professional self-realization; майбутній вчитель музики; future music teacher