Диджитал-технології в обліку: труднощі при впровадженні та перспективи розвитку - Шматковська, Тетяна Олександрівна (My University, 2024)
Розвиток digital-технологій в обліку відкриває нові можливості для підвищення ефективності управління фінансовими ресурсами підприємства та покращення якості облікових операцій. Однак для успішного впровадження таких технологій необхідно вжити комплекс заходів щодо мінімізації впливу проблематики, пов'язаної з високими витратами, кібербезпекою та кваліфікацією облікового персоналу. Підприємства, які зможуть ефективно інтегрувати сучасні цифрові технології в свої облікові процеси, отримають конкурентні переваги на ринку, підвищивши свою ефективність та суттєво знизивши ризики фінансових втрат.
Keywords: Digital-технології; сучасні інформаційні технології в обліку; диджиталізація в обліку; аналіз великих масивів даних в обліку; обліково-аналітичне забезпечення; 657