Якісні методи у соціологічних дослідженнях - Ліщук-Торчинська, Тетяна Петрівна; Lishchuk-Torchynska, Tetiana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна дисципліна «Якісні методи у соціологічних дослідженнях» є складовою циклу професійної підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр». Мета навчальної дисципліни є формування у магістрантів знань, компетенцій і навичок щодо здійснення наукового пошуку в якісній стратегії соціологічного дослідження, засвоєння методологічних основ з використання якісних методів у соціологічних дослідженнях, інтерпретації та оформлення результатів досліджень.
Keywords: якісна стратегія; історія життя; глибинне інтерв'ю; включене спостереження; метод case study; метод фокус груп