Розвиток готельно-ресторанної інфраструктури в Луцьку в 1914–1920 рр. - Денисюк, Василь Іванович; Denysiuk, Vasyl I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У статті висвітлено процес розвитку готельно-ресторанної інфраструктури в Луцьку в 1914–1920 рр. Проаналізовано його основні передумови, фактори та тенденції, особливості цієї галузі інфраструктури. Визначено зміни в цінах на послуги, що надавалися в готелях та ресторанах

The articles covers the process of hotel-restaurant infrastructure development in Lutsk in 1914-1920. Its main prerequisites, factors and tendencies, as well as peculiarities of this branch of the infrastructure have been analyzed, price changes have been defined on services offered by hotels and restaurants.
Hotel-restaurant infrastructure development in Lutsk in 1914-1920
Keywords: інфраструктура; готель; ресторан; ціни; Луцьк; Перша світова війна; «сухий закон»; infrastructure; hotel; restaurant; services; prices; World War I; officers; «dry law»