Українська мова в професійному спілкуванні - Нестерчук, Оксана Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичні матеріали репрезентують комплексне вивчення дисципліни за матеріалами практичних завдань. Запропоновано систему вправ, що забезпечують оволодіння нормами української мови, всіма стильовими тонкощами та формують у студентів уміння послуговуватися ними в діловій сфері. Спеціальні вправи розвиватимуть навички укладання документів із дотриманням етикету ділового спілкування. Уміщено термінологічний словник із зразками документів та літературу до курсу. Видання призначене для студентів факультету філології та журналістики.
Keywords: норми української мови; професійна мова; 811.161.2’276.6(075.8)