Сучасна англійська терміносистема туризму в контексті явища полісемії - Біян, Н. Р.; Biyan, N. R. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено спробу проаналізувати специфіку вияву феномену полісемії та причини виникнення цього явища в сучасній англійській терміносистемі туризму, а також проведено класифікацію багатозначних терміноодиниць за різними критеріями. The paper focuses on the nature of polysemy and factors that influenced the appearance of this phenomenon in the sub-language of tourism in present-day English. A classification of polysemantic tourism terms is offered on diverse criteria.
Present-day English Tourism Terminology in Context of Polysemy Phenomenon
Keywords: полісемія; polysemy; термінологія; terminology; туризм; tourism