Економіка природокористування - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У виданні розглянуто основні закономірності взаємодії суспільства і природи, особливості впливу антропогенних факторів на природне середовище, проблеми раціонального використання природних ресурсів. Висвітлюються питання управління процесом природокористування. Значна увага приділяється методам визначення економічної ефективності впровадження природоохоронних заходів, оцінці природних ресурсів й економічних збитків та ін.
Рекомендовано для здобувачів освіти ЗВО спеціальності 101 «Екологія» денної та заочної форм навчання.
Keywords: Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища; 33:502.17(075)