Соціальна компетентність дітей дошкільного віку - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію студентам спеціальності «дошкільна освіта» (СНУ ім. Лесі Українки, факультет педагогічної освіти та соціальної роботи) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи. Розміщення джерел у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Описи із фондів бібліотеки мають класифікаційні індекси ББК, що полегшить пошук літератури, а в електронних ресурсах вказано повну їхню адресу та дату звернення до документа.
Keywords: бібліографічні видання; 74я1