Технологічні особливості матеріалів: живопис, реставрація: технологічний практикум для бакалаврів, магістрантів образотворчого мистецтва - Берлач, Олександр Павлович; Галькун, Тетяна Дмитрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Технологічний практикум спрямований на поглиблене вивчення технологічних особливостей матеріалів станкового живопису відповідно до програми та навчального плану. Автори дають практичні рекомендації по застосуванню художніх інструментів та матеріалів в малярстві та знайомлять з використанням технічних прийомів роботи з ними, а також технологіями майстрів минувшини. Адресовано для студентів напряму “Образотворче мистецтво”, педагогічних навчальних закладів. Technological workshop is aimed at in-depth study of technological features of easel painting materials in accordance with the program and curriculum. The authors give practical recommendations on the application of artistic tools and materials in painting, and introduce the use of technical techniques for working with them, as well as technology masters of the past. Addressed to students directly "Fine Arts", pedagogical educational institutions.