Інформаційні технології в менеджменті: силабус нормативної навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус нормативної навчальної дисципліни ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МЕНЕДЖМЕНТІ підготовки бакалавра, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073 Менеджмент, за освітньо-професійною програмою Менеджмент (заочна форма).
Навчальний план 2020 р.
Keywords: інформаційні технології