Креативний менеджмент в системі управління конкурентоспроможністю підприємства - Левицький, Віктор Володимирович (Академія праці, соціальних відносин та туризму, 2024)
Досліджено вплив креативного менеджменту на систему управління конкурентоспроможністю підприємства та визначено його основні напрями і результати.
Keywords: менеджмент; креативний менеджмент; підприємство; конкурентоспроможність; управління конкурентоспроможністю