Нарисна геометрія: програма вибіркової навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є побудова зображень графічних моделей тривимірних об'єктів на площині, розв'язання на проекційних рисунках метричних і позиційних задач, пов'язаних з тривимірними об'єктами.
Програма навчальної дисципліни «Нарисна геометрія» підготовки бакалаврів, галузі знань 02 – культура і мистецтво, спеціальності 023 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, за освітньою програмою 023.00.01 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
Keywords: Нарисна геометрія