Конфліктологія та теорія переговорів - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Постоловський, Сергій Русланович; Tykhomyrova, E. B.; Postolovsky S. R. (Перспектива, 2007)
Підручник підготовлений на базі прочитаних у Рівненському інституті слов’янознавства лекцій. У підручнику розглядаються теоретичні й практичні проблеми конфліктології як науки, що вивчає сутність, природу й механізми різноманітних конфліктів, а також технології переговорів як одного з основних засобів розв’язання конфліктів. Призначений для студентів, аспірантів і викладачів вищих закладів освіти України, а також для науковців і практичних працівників.
Conflictology and theory of negotiations
Keywords: конфліктологія; переговори; conflictology; negotiations