Психолого-педагогічний тренінг вихователя закладу дошкільної освіті - Смолюк, Світлана Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У виданні подано матеріали освітнього компонента «Психолого-педагогічний тренінг вихователя закладу дошкільної освіті» для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта, а саме практичні завдання, алгоритм проведення практичних занять та завдання для поточного контролю теоретичних знань у формі тестування. Методичні вказівки адресовано здобувачам освіти спеціальності «Дошкільна освіта», викладачам, вихователям, методистам та директорам закладів дошкільної освіти.
Keywords: методичні аспекти підготовки психолого-педагогічного тренінгу; основні положення тренінгового заняття; Професійні та особистісні якості тренера; 373.2.091.4:005.591.6