Порівняння методів оцінки запасів в Україні та зарубіжних країнах - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О. (My University, 2016)
В роботі окреслено окремі аспекти щодо порівняння методів оцінки запасів в Україні та в зарубіжних країнах.
Keywords: запаси; оцінка запасів; положення (стандарти) бухгалтерського обліку; метод ЛІФО; метод ФІФО