Макроекономіка : програма нормативної навчальної дисципліни - Єлісєєва, Людмила Володимирівна; Yelisieieva, Liudmyla V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є механізм функціонування та розвитку національної економіки.
Програма навчальної дисципліни «Макроекономіка» для студентів 2, 3 курсу за напрямами підготовки 6.030509 «Облік і аудит», 6.030508 «Фінанси і кредит», 6.030504 «Економіка підприємства» денної і заочної форм навчання
Keywords: макроекономіка; macroeconomics; економіка; economics