Основи хімічної технології . Частина ІІ - Марчук, Олег Васильович; Смітюх, Олександр Вікторович (My University, 2020)
Навчально-методичне видання містить опис однієї з методик розрахунку отримання ефективного способу цільового продукту із різних видів сировини з точки зору енергоефективності.
Для студентів спеціальностей – 014 Середня освіта (Хімія), 102 Хімія; викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: Баланс; Сировина; 66.01