Технології казкотерапії у практиці психологічного консультування - Ставицька, О. Г.; Stavytska, O. H. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглядаються особливості використання методів казкотерапії у практиці психологічного консультування. Підкреслено ефективність застосування казки у роботі з клієнтом. The article reveals the peculiarities of using fairy-tale therapy’s methods in the practice of psychological counseling. The author underlines the effectiveness of fairy tale in consultation process with client.
Technologies of Fairy-Tale Therapy in the Practice of Psychological Counseling
Keywords: казкотерапія; діагностичний етап; корекційний етап; метафоричні карти; fairy-tale therapy; diagnostic stage; correction stage; metaphorical cards