Управління потенціалом підприємства - Нагорнюк, Юлія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі висвітлено теоретико-методичні засади та прикладні аспекти управління потенціалом. Досліджено сутність та структуру потенціалу підприємства, його роль у забезпеченні конкурентоспроможності та сталого розвитку в сучасних економічних умовах.Обґрунтовано теоретико-методичні підходи до діагностики та оцінки різних складових потенціалу підприємства (виробничого, кадрового, інноваційного, інвестиційного, організаційно-управлінського, фінансового, маркетингового, інформаційного, екологічного).
Keywords: потенціал підприємства; управління потенціалом; оцінка потенціалу; структура потенціалу; ефективність управління; ресурси підприємства; розвиток підприємства; конкурентоспроможність