Банківська справа - Матвійчук, Наталія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У навчальному виданні викладено теоретичні засади розвитку банківництва, сутність банківської системи та особливості її функціонування у сучасних умовах, зокрема, розглянуто питання щодо теоретичних та практичних основ діяльності центральних та комерційних банків, формування фінансових ресурсів банків, здійснення ними різних банківських операцій, забезпечення фінансової стійкості банків та стабільного розвитку банківської системи.
Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності D 2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»
Keywords: банк; банківська справа; 336.7(075.8)