Трудове право : методичні рекомендації до семінарських занять - Сокол, Марія Василівна; Sokol, Mariia V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Методична розробка містить рекомендації щодо підготовки до семінарських занять, тематику та плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, а також список рекомендованої літератури. Призначена для методичного забезпечення семінарських занять студентів денної та заочної форми навчання, які вивчають «Трудове право».

Methodical development contains recommendations inrelation to preparation to seminar employments, subjectsand plans of seminar employments, task for independentwork, and also list of the recommended literature. Intendedfor the methodical providing of seminar employments ofstudents of daily and in absentia form studies that study the" Labor law ".
Keywords: трудове право; Labor law; трудовий договір; labour contract; зміст трудового договору; contents of labour contract; роботодавець; employer; працівник; worker; трудовий спір; Labor disputes