Роль самостійної роботи з практичного програмування в системі підготовки студентів фізиків - Головін, Микола Борисович; Головин, Николай Борисович; Holovin, Mykola B. (Волинський національний університет т ім. Лесі Українки, Луцький інститут розвитку людини відкритого міжнар. ун-ту розвитку людини "Україна", Волинський академічний дім, 2008)
Розглянуто навчальне програмування моделі фізичного процесу в контексті структурної організації ментального відображення об’єктів цієї діяльності. Рассмотрено учебное программирования модели физического процесса в контексте структурной организации ментального отображения объектов этой деятельности. Educational programming of physical process model in the context of structural organization of mental reflection of the objects of this activity is considered.
Роль самостоятельной работы по практическому программированию в системе подготовки студентов физиков
The role of self-directed learning in practical programming in the system of preparation of physics students
Keywords: методика; увага; модель пам'яті; структура знань; внимание; модель памяти; структура знаний; methodology of studying; attention; memory model; knowledge structure