Управління природокористуванням як складова екологічного управління - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Державний вищий навчальний заклад "Національний гірничий університет" ; Міжнародний університет ресурсів, 2013)
У роботі розглядається поняття екологічне управління. Визначено дві складові такого управління:управління природокористуванням та управління охороною навколишнього середовища.

The notion of environmental management is considered. Two components of such management are defined: environmental management and management of environmental protection.
Keywords: екологічне управління; environmental management; природокористування; use of nature; охорона навколишнього середовища; environmental protection