Соціальні мережі як середовище задоволення афіліативних потреб молоді - Линник, Юрій Миколайович; Lynnyk, Yurii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Актуальність теми дослідження зумовлена соціальною значущістю проблеми задоволення афіліативних потреб молоді та впливу соціальних мереж на спілкування й налагодження емоційно-довірчих відносин у юнацькому віці
Keywords: соціальні мережі; афіліація; афіліативні потреби молоді; молодь