Технологічні особливості матеріалів: живопис, реставрація. - Берлач, Олександр Павлович; Галькун, Тетяна Дмитрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення технік станкового живопису з частковим аналізом реставраційних процесів. Автори надають практичні рекомендації по застосуванню художніх інструментів та матеріалів в малярстві та знайомлять з використанням технічних прийомів роботи з ними. Адресовано для студентів для студентів спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»
Keywords: живопис; технології; матеріали; реставрація; 75. 051 (07)