Формування та розвиток еколого-економічної системи підприємства: монографія - Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, L. G.; Хілуха (Ліпич), Оксана Анатоліївна; Khilukha, О. А.; Глубіцька, Тетяна Володимирівна; Hlubits'ka, T. V.; Товстенюк, Олександр Віталійович; Tovsteniuk, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У монографії розроблено теоретико-методологічні та методико-прикладні основи формування й забезпечення розвитку еколого-економічної системи підприємств хімічної промисловості. Удосконалено її механізм, методику визначення ефективності інвестицій в екологічні проекти. Виокремлено способи підвищення ефективності функціонування еколого-економічної сиситеми підприємств хімічної промисловості. Видання рекомендоване науковій спільноті, керівникам, управлінцям,менеджерам усіх рівнів управління, фахівцям планово-економічного та планово-прогностичного спрямування, креативним індивідуумам й іншим зацікавленим особам.
Keywords: екологія; підприємства; company; ecology