Концептуальна модель екотуристичного потенціалу природоохоронної території - Міщенко, Олена Віталіївна; Mishchenko, Olena V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Розглядається сутність екологічного туризму, природоохоронної території, екотуристичного потенціалу природоохоронної території. Запропоновано концептуальну модель екотуристичного потенціалу природоохоронної території.

The essence of the ecological natural restricted territory tourism of the ecological potential of the natural restricted territory is examined in the article. The conceptual model of the ecological restricted territory potential is offered.
Conceptual Model of the Ecological Natural Restricted Territory Potential
Keywords: екологічний туризм; природоохоронна територія; екотуристичний потенціал природоохоронної території; ecological tourism; natural restricted territory; ecological restricted territory potential